Fasilitetene på Bolkesjø

Mestringshusene tilbyr døgnbehandling på Bolkesjø i Telemark. Behandlingsklinikken på Bolkesjø holder til i det som tidligere var Gran Hotell Bolkesjø. Dermed kan vi tilby en kombinasjon av fantastisk beliggenhet og god standard når du er i behandling hos oss på Bolkesjø – i tillegg til solid tverrfaglig kompetanse på området, så klart.

God standard og god behandling

Vi tilbyr enerom av god standard og eget bad til alle våre pasienter. I tillegg har vi innendørs treningssal som kan brukes av alle som måtte ønske det og fantastiske turmuligheter utendørs på både sommer- og vinterstid.

Egen kokk på Bolkesjø

I vår spisesal, med verdens fineste utsikt, serveres det fire måltider per dag: frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Vi spiser alle måltider sammen og anser dette som en god anledning til gode samtaler med andre pasienter og ansatte.

Behandlingsinstitusjon med universell utforming

Det er viktig for oss å understreke at våre lokaler har universell utforming. Dermed er både rom og fellesarealer tilrettelagt og tilgjengelige for funksjonshemmede.

Hva trenger du å ha med?

Det eneste du trenger å ha med deg er dine egne toalettsaker, behagelige klær, samt sko og yttertøy tilpasset årstiden.

Utendørsaktiviteter i fantastiske omgivelser

Klinikken vår ligger idyllisk til i landlige omgivelser med fantastisk utsikt. Det organiseres utflukter, spaserturer og aktiviteter sommer som vinter i klinikkens umiddelbare nærhet.

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om vårt behandlingssted på Bolkesjø? Ring oss på 35 01 95 00 for en hyggelig og uforpliktende prat eller kontakt oss her for mer informasjon.Du kan hele tiden holde deg oppdatert på ventetiden hos oss via Helsenorge.no sine hjemmesider.