Fasilitetene på Bolkesjø

Mestringshusene tilbyr døgnbehandling på Bolkesjø i Telemark. Behandlingsklinikken holder til i det som tidligere var Gran Hotell Bolkesjø. Dermed kan vi tilby en kombinasjon av fantastisk beliggenhet og god standard når du er i behandling hos oss - i tillegg til solid tverrfaglig kompetanse på området.

God standard og god behandling

Vi tilbyr enerom av god standard og eget bad til alle våre pasienter. I tillegg har vi innendørs treningssal som kan brukes av alle som måtte ønske det og fantastiske turmuligheter utendørs på både sommer- og vinterstid.

Les mer: Hva er viktig når jeg skal velge behandlingssted?

Egen kokk på Bolkesjø

I vår spisesal, med verdens fineste utsikt, serveres det fire måltider per dag: frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Vi spiser alle måltider sammen og anser dette som en god anledning til gode samtaler med andre pasienter og ansatte.

Tilgjengelighet for pasienter med nedsatt funksjonsevne

Vårt behandlingstilbud skal være tilpasset for alle typer mennesker, uansett mobilitet og funksjonsevne. Det er viktig for oss å understreke at våre lokaler har universell utforming. Alle våre fellesarealer er tilrettelagt og tilgjengelige for pasienter og pårørende med nedsatt funksjonsevne. Hvis du lurer på noe rundt dette er det bare å ta kontakt, vi svarer deg gjerne på dine spørsmål.

Hva trenger du å ha med?

Det eneste du trenger å ha med deg er dine egne toalettsaker, behagelige klær, samt sko og yttertøy tilpasset årstiden.

Utendørsaktiviteter i fantastiske omgivelser

Klinikken vår ligger idyllisk til i landlige omgivelser med fantastisk utsikt. Det organiseres utflukter, spaserturer og aktiviteter sommer som vinter i klinikkens umiddelbare nærhet. Her får du mulighet til å kjenne på roen, og bruke naturen som en del av behandlingen.

Les mer: Slik foregår behandlingen

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om vårt behandlingssted på Bolkesjø? Ring oss på 35 01 95 00 for en hyggelig og uforpliktende prat eller kontakt oss her for mer informasjon. Du kan hele tiden holde deg oppdatert på ventetiden hos oss via Helsenorge.no sine hjemmesider.