Trenger du hjelp for din avhengighet?

Har du en ruslidelse og har behov for hjelp, kan du få den hjelpen du trenger hos oss i Mestringshusene. Vi tilbyr tverrfaglig behandling av rusmiddelproblemer.

I tillegg til høy fagkompetanse har noen av våre terapeuter, leger, sykepleiere, miljøarbeidere og psykologer også egenerfaring. Derfor stiller vi sterkt på et faglig, men også på et mellommenneskelig plan. Det er viktig for oss å understreke at hos Mestringshusene møter vi deg med forståelse og respekt for din lidelse.

Les mer: Behandling basert på en holistisk grunnfilosofi og tverrfaglighet

Avrusning som en del av behandlingen

Vi tilbyr medisinsk avrusning på vårt behandlingssted på Bolkesjø. Avrusning ledes og utføres av kompetent fagpersonell og medisineringen forordnes av klinikkens lege. Avrusningen foregår på en egen avdeling med oppfølging hele døgnet. Vi ønsker at avrusningsprosessen skal være så smertefri som mulig og tilpasser derfor behandlingen til hver enkelt pasient. Etter avrusning overføres pasienten til primærbehandling.

Les mer: Avrusning hos Mestringshusene på Bolkesjø

Les mer: Slik får du frem for å få behandling

Usikker på om dette gjelder deg?

Mange som lider av avhengighet lider også ofte av en viss grad av fornektelse. Derfor kan det ofte gå lang tid før man innser at man har et problem. Vi har et uttrykk som lyder «Alle kommer for sent til behandling, det gjelder bare å komme så tidlig som mulig for sent». Ta kontakt – det er aldri for sent. 

Les mer: Hvordan vet jeg at jeg har et problem?

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om avhengighet, misbruk eller skadelig bruk av rusmidler? Ring oss på 35 01 95 00 for en uforpliktende prat eller kontakt oss her for mer informasjon.